Donderdag 15 maart 2018

Geachte muziekliefhebber!

De voorlaatste Nieuwsbrief van dit seizoen; ons 5e seizoen loopt derhalve alweer zo’n beetje ten einde…. Het gaat snel. Met de aankondiging van het optreden van Lloyd Spiegel, donderdag 26 april in Grand Café de Waker, zijn wij, The Lock Keepers, derhalve aan het 49ste door ons te organiseren optreden toe, dit naast nog het festival van december 2015. Waarlijk niet slecht, al ‘zeggen’ wij het zelf!

Edoch, niet alleen het 5e seizoen loopt ten einde. Ook ons initiatief heeft helaas wellicht z’n langste tijd gehad…. Wij, de initiators (Arie, Cees én Leo), overwegen namelijk om na dit lopende seizoen te stoppen met The Lock Keepers!!! Jammer, zal menigeen wellicht vinden, maar: ‘het moet ook wel leuk blijven’, is dan ons ‘weerwoord’. Hoewel er meerdere redenen zijn aan te voeren om de overweging tot stoppen momenteel in beraad te nemen, is het vooral de tanende belangstelling voor onze concertreeks wat als voornaamste aanleiding kan worden aangevoerd. In onze eerstvolgende Nieuwsbrief (zo ultimo april te versturen) zullen wij dan ook ons definitieve standpunt ‘wereldkundig’ maken. Maar soit: eerst nog ons 5e seizoen netjes afsluiten, en wel allereerst dus met het optreden van:

Lloyd Spiegel

 

Een man ‘from down-under’, Australië (Melbourne). Het is zeker niet de eerste keer, dat deze gigant Nederland aan doet, en ook nu is hij weer voor een uitgebreide toer in ons land, met wellicht (voor hem) als hoogtepunt een optreden tijdens de 28ste editie van het gerenommeerde ‘Rhythm & Blues Festival’, zaterdag 28 april in de Oosterpoort, Groningen. Maar Lloyd Spiegel is dus eerst bij ons in Maassluis, in de Waker. Spiegel is inmiddels in bezit van een veelheid aan Awards, zoals recent wederom de ‘Australian Blues Award’, en wel voor: “Album Of The Year” én “Artist Of The Year”. Zijn muziek laat zich wellicht het best omschrijven als een fijne mix van (akoestische) blues, folk & rootsrock. Zie voor een review van zijn laatste album ‘This Time Tomorrow (2017). En Lloyd Spiegel klinkt bovenal als: Lloyd Spiegel!

De gegevens op een rij:
Wanneer : donderdag 26 april 2018: “Lloyd Spiegel”;
Waar : Grand Café de Waker te Maassluis (Markt 6; 3142 GG); gratis parkeren nabij de Waker!
Kaartjes : € 15,00 p.p. (NB: maximaal 80 kaartjes in de ‘voorverkoop!!’);
Aanvang : 20.15 uur (zaal open: ca. 19.35 uur);
Reserveringen : via de pagina Agenda, of stuur een E-mail.

Verwacht bij The Lock Keepers:
Donderdag 31 mei 2018 : The North Sea Coyotes (Belg.); feat. Bruno Deneckere, Nils de Caster & Luiz Marguez

Bij de ‘buren’:
In nauwe samenwerking met The Lock Keepers organiseert de Kroepoekfabriek op vrijdag 22 juni een optreden van een geweldige band uit Nashville, Tn. (USA): Cordovas. ‘Vers van de pers’: als support- act van Cordovas is inmiddels Joana Serrat (Spa.) vastgelegd! Zie ook de website van
De Kroepoekfabriek.

Nadere informatie volgt later (en is t.z.t. ook te lezen op onze website: www.thelockkeepers.nl).