zondag 7 januari 2018

Geachte muziekliefhebber!

Allereerst wensen wij u én uw naasten een voorspoedig, muzikaal én bovenal gezond 2018 toe!!!

Het laatste optreden van 2017 kunnen wij als een succes bijschrijven; muzikaal bezien dan. De opkomst was daarentegen, dit mede door nogal wat (late) afmeldingen, ronduit teleurstellend te noemen. Voor Living Room Heroes bleek dit echter geen belemmering om een meer dan goed optreden neer te zetten. (zie voor een recensie: Living Room Heroes.

De matige opkomst heeft ons, The Lock Keepers, echter wel doen besluiten om de manier van reserveren én betalen vanaf heden, 2018, een andere invulling te gaan geven; als liefhebbers zonder maar enig winstoogmerk is het voor ons namelijk niet langer wenselijk om onverantwoorde risico’s te nemen.
Eén en ander heeft derhalve gevolgen voor de betalingswijze; simpel ‘gezegd’: ‘van aan de deur naar vooraf betalen (bank/giro)’, en dit alles binnen een redelijke termijn. Zie verder onder: betalingscondities! Uiteraard hopen wij op uw begrip voor het vorenstaande!

Het eerstvolgende optreden staat gepland voor donderdag 22 februari 2018; dan ontvangen wij:

David Philips

Deze uit de UK afkomstige singer-songwriter (én producer) staat bekend om zijn voortreffelijke gitaarbeheersing; een zogeheten klasbak. Hij speelde de afgelopen jaren diverse keren op het vasteland van ons werelddeel; toerend van venue naar venue, doch ook op grote festivals, zoals in: Zwitserland (Montreux Jazz) en Frankrijk (Marciac Jazz).

Ook buiten ons continent heeft Philips inmiddels een naam opgebouwd, getuige zijn optreden in Australië (Woodford
Folk Festival). Op moment van dit schrijven toert Philips door Spanje, een toer die hij startend in Maassluis in ons land (én in Duitsland) een vervolg zal geven.

Zijn debuut, ‘Heal Yourself Alone’ (2010), nam hij in eigen beheer op en kon op lovende kritieken rekenen, o.a. bij BBC Radio London; compiler Robert Elms promoveerde dit album tot ‘Album van de Week’. In de top 100 van ‘Roots Music Report’ (US) over 2011 reikte het album tot een notering op de 34ste plek! Kortom: (alweer!) een aanbeveling!

De gegevens op een rij:
Wanneer : donderdag 22 februari 2018: “David Philips”;
Waar : Grand Café de Waker te Maassluis (Adres: zie pagina Informatie);
Kaartjes : € 15,00 p.p. (NB: maximaal 80 kaartjes in de ‘voorverkoop!!’);
Aanvang : 20.15 uur (zaal open: ca. 19.35 uur);
Reserveringen: via de pagina: Agenda ;

Betalingscondities:
Direct na uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging als ook het verzoek om het bij het aantal gereserveerde kaarten verschuldigde bedrag per omgaand, doch uiterlijk binnen vijf (5) werkdagen, aan ons over te maken.
De kaarten liggen dan op de avond van het optreden keurig op uw naam klaar bij de ‘Kassa’.
Binnenkort zullen wij u overigens nader informeren over een door ons nog uit te werken ‘betalingssysteem’.

Verwacht bij The Lock Keepers o.a.:
Donderdag 22 maart 2018 : Brian Chartrand Trio (USA)