Dit is een nieuwe pagina.

Op 22 juni 2024 organiseert de SPEM  in samenwerking met The Lock Keepers het eerste 

Blues Festival Maassluis

Daarmee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling om naast de maandelijkse, zeer goed bezochte, kleinschalige Americana concerten van The Lock Keepers in de bovenzaal van Grand Café de Waker, iets groters neer te zetten.
Het is zeker niet bedoeld als een éénmalig evenement maar eerder als de aanzet tot een traditie!
Deze eerste editie wordt gestart met drie fantastische bands en de toegang is gratis! Er staan food trucks dus voor de inwendige mens wordt ruimschoots gezorgd.


Volg ons op fb


Waar ?

Het parkeerterrein tussen de PC Hooftlaan en de Petrus Kockstraat wordt ingericht als festivalterrein.Hoe kom ik daar?

Liefst per fiets of met openbaar vervoer! Vanaf Metrostation Maassluis Centrum is het 10 minuutjes lopen naar het festivalterrein.
Wie met de auto komt, kan parkeren op de terreinen aan de Boogertstraat en aan de Marelstraat.


De bands.

Little Boogie Boy Blues band (Optreden naar verwachting rond 17:00 uur)
Zij openden onlangs het Delft Blues Festival met een geweldig optreden en zullen dat ook bij ons festival doen!
Officieel speelt de Little Boogie Boy Bluesband drie bluesgenres: Chicago Blues (waarin de band is gespecialiseerd), blues die tegen soul aanhangt en Missisippi Blues. Deze mix van bluesstijlen laat zich in het geval van de Little Boogie Boy Bluesband echter ook in éen woord omschrijven: 'Happy Blues'. Bij hun optredens kun je eenvoudigweg niet stil blijven staan…

Leif de Leeuw band (Optreden naar verwachting rond 19:00 uur)
De Leif de Leeuw Band is dé Southern jam band van Europa. Leif is zeven keer op rij uitgeroepen tot beste blues rock gitarist van de Benelux en Sem Jansen is winnaar van het tv-programma ‘Hit the Road’.
Met zes man sterk bezorgen de mannen van de band een show met vlammende gitaarsolo’s, twee duellerende drummers, en scheurende hammond sounds waarin improvisatie in sterke verhalende songs centraal staat.

Sean Webster band (Optreden naar verwachting rond 21:00 uur Sean Webster (UK) - De Engelsman Sean Webster is gezegend met een karakteristieke rauwe stem; ergens tussen Joe Bonamassa en Joe Cocker. Als gitarist legt hij veel gevoel in zijn spel en bezit hij de gave om prima songs te schrijven. De band van Sean Webster bestaat uit bassist Floris Poesse, drummer Ruud Gielen en op toetsen Hilbrand Bos. Sean Webster is een internationale muzikant met een flinke reputatie. Een geweldige gitarist die zich vooral heeft laten inspireren door Albert King, Mark Knopfler, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton en Albert Colins. De combinatie van fijn gitaarspel en een diepe, gruizige stem kleuren zijn band. 


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info